Ştiri din Transilvania

Accident între două motociclete în Sinaia. Două persoane au fost transportate la spital

Un accident rutier în care au fost implicate două motociclete a avut loc, sâmbătă după-amiază, pe DN 1, la Sinaia, traficul în zonă fiind restricţionat.

Un accident rutier în care au fost implicate două motociclete a avut loc, sâmbătă după-amiază, pe DN 1, la Sinaia, traficul în zonă fiind restricţionat/ Foto: pixabay.com Un accident rutier în care au fost implicate două motociclete a avut loc, sâmbătă după-amiază, pe DN 1, la Sinaia, traficul în zonă fiind restricţionat/ Foto: pixabay.com

 

 


Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, evenimentul a avut loc pe DN 1, la km 126 +100, între două motociclete care circulau pe acelaşi sens de deplasare, către Braşov.

 


În urma coliziunii, o tânără, în vârstă de 23 de ani, pasageră pe una dintre motociclete, şi un conducător, în vârstă de 29 de ani, au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Traficul rutier este restricţionat pe sensul către Braşov.


La acest moment, poliţiştii efectuează verificări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

 

CITEȘTE ȘI:

Accidentul de lângă Opera Națională. Un șofer A TRECUT PE ROȘU și a lovit alte trei mașini. FOTO

Al doilea CARAMBOL în Cluj! Accident cu 4 mașini lângă Opera Națională. FOTO

Accident cu 4 mașini în Feleacu! 5 persoane au fost transportate la spital. FOTO/VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter