Actualitate

„Biletul de sănătate” a revenit în stația Memorandumului. Faci genuflexiuni și mergi GRATIS cu autobuzul

„Biletul de sănătate” a revenit în stația Memorandumului Sud, de Săptămâna Europeană a Mobilității, pentru 7 zile. Clujenii care fac sport merg gratis cu autobuzul prin municipiu.

„Biletul de sănătate” a revenit în stația Memorandumului / Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook „Biletul de sănătate” a revenit în stația Memorandumului / Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Săptămâna Europeană a Mobilității la Cluj-Napoca a adus înapoi „biletul de sănătate” în stația Memorandumului Sud.

În fiecare zi, în intervalul 8:00-20:00, în schimbul a 20 genuflexiuni, la stația sportivă primiți un bilet gratuit pentru transportul public, valabil pe toate liniile urbane, timp de 7 zile, anunță Primăria Cluj-Napoca.


Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook

Proiectul sportiv „Biletul de sănătate” este realizat cu sprijinul financiar al Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca în valoare de 120.000 lei.

Clujenii au făcut peste 2,3 milioane de genuflexiuni

Stația sportivă smart a fost lansată în 2020 pe strada Memorandumului din Cluj-Napoca. Inițiatorul proiectului a fost Sports Festival, care a susținut contravaloarea bilelor emise în primele 2 săptămâni de campanie ale proiectului-pilot.


Stația a fost pusă la dispoziție clujenilor până la finalul anului 2020 și, cu ajutorul ei, călătorii au putut să obțină un bilet gratuit de autobuz făcând 20 de genuflexiuni.

În faza a doua a proiectului au fost emise peste 60.000 de bilete gratuite de autobuz și s-a desfășurat în perioada august 2021 - februarie 2022.


În total, clujenii au făcut peste 2,3 milioane de genuflexiuni în cele două faze ale proiectului.

CITEȘTE ȘI:

Propunere inedită, la Cluj: transport gratuit în comun, cu biletul de tren. Când ar putea fi introdus?

Un autobuz, un tramvai, o mașină și o bicicletă „s-au luat la întrecere”. Ce mijloc de transport a fost cel mai rapid?

Ultimele Stiri
abonare newsletter