Actualitate

11 cai au hoinărit prin municipiul Dej nesupravegheați! Cum au fost sancționați proprietarii neglijenți?

În urma unei acțiuni a polițiștilor clujeni, 11 cai au fost găsiți nesupravegheați în municipiul Dej, iar trei dintre aceștia se aflau în apropiere de un drum public.

11 cai au hoinărit prin municipiul Dej nesupravegheați/ Foto: dejeanul.ro 11 cai au hoinărit prin municipiul Dej nesupravegheați/ Foto: dejeanul.ro

 

 


Polițiștii au depistat proprietarii cailor și i-au amendat.

 


De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au emis un ordin de plasare în adăpost pentru unul dintre cai, acesta fiind transportat în comuna Jucu.

„În municipiul Dej au fost găsite 11 cabaline care erau lăsate în libertate fără supraveghere, dintre care 3 se aflau în zona unui drum public, fiind identificați cei 2 proprietari și sancționați contravențional. De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au emis un ordin de plasare în adăpost pentru o cabalină, aceasta fiind transportată în comuna Jucu, proprietarul având dreptul de a revendica animalul după achitarea contravalorii serviciilor de întreținere.


La aceste activități au participat polițiști din cadrul Poliției municipiului Dej și Secția 5 Poliție Rurală Dej împreună cu cei din cadrul Biroul pentru Protecția Animalelor, Serviciului de Ordine Publică, cu sprijinul jandarmilor Detașamentului Dej-Gherla”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

 

CITEȘTE ȘI:

Bărbat din Cluj, prins la volan de polițiști cu permis fals. S-a ales cu dosar penal

Urșii atacă în comunele din apropiere de Gherla! Câinele unei familii, grav rănit de un urs

Ultimele Stiri
abonare newsletter