Actualitate

Bărbatul înjunghiat în barul din Jucu a ajuns la ATI în Cluj-Napoca! Agresorul său a MURIT după ce s-a rănit singur

O bătaie a izbucnit, joi seara, într-un bar din comuna Jucu între doi bărbați. Atacatorul a murit în această dimineață la spital.

O bătaie a izbucnit, joi seara, într-un bar din comuna Jucu între doi bărbați. Atacatorul a murit în această dimineață la spital/ Foto: depositphotos.com O bătaie a izbucnit, joi seara, într-un bar din comuna Jucu între doi bărbați. Atacatorul a murit în această dimineață la spital/ Foto: depositphotos.com

 

 


Joi seara, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au fost sesizați printr-un apel 112 cu privire la faptul că pe terasa unui bar din localitatea Jucu de Sus, comuna Jucu a avut loc o bătaie între doi bărbați.

 


Unul dintre bărbați a fost lovit cu cuțitul, iar  agresorul s-a înjunghiat.

În ciuda eforturilor depuse de medicii, agresorul a murit vineri dimineața la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj.


„Ambele persoane au fost investigate și au primit îngrijiri în UPU. 

Pacientul în vârstă de 45 de ani a suferit un stop cardio respirator și un soc hemoragic, urmare a unei autoagresiuni prin înjunghiere la nivel inghinal cu secțiune de arteră femurală s-a aflat în stare critică pe secția ATI . Cu tot efortul medicilor, pacientul a decedat în această dimineață. 


Celălalt pacient, un bărbat de 47 de ani a fost adus în UPU cu traumatism cerebral și toracic, cu multiple plăgi prin înjunghiere la nivelul toracelui și în regiunea subclaviculară, se află în acest în stare stabilă pe secția ATI a spitalului pentru monitorizare și tratament de specialitate ”, a declarat pentru monitorulcj.ro Doru Danciu, responsabilul de comunicare al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj.

 


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Bătaie pe terasa unui bar din Jucu! Un bărbat a fost ÎNJUNGHIAT

Un tânăr a abordat și agresat femei pe stradă, în Cluj-Napoca! Instanța a decis să fie internat în spital

Care este starea pacientului căzut de la etaj la Clinica de Psihiatrie? A fost deschisă o anchetă internă

Ultimele Stiri
abonare newsletter