Actualitate

Alarmă de incendiu la Colegiul Național George Coșbuc din Cluj-Napoca. Elevii au fost EVACUAȚI.

Elevii Colegiul Național George Coșbuc din Cluj-Napoca au fost evacuați, miercuri, după ce o alarmă de incendiu s-a declanșat.

Elevii Colegiul Național George Coșbuc din Cluj-Napoca au fost evacuați, miercuri, după ce o alarmă de incendiu s-a declanșat/ FOTO: ISU Cluj Elevii Colegiul Național George Coșbuc din Cluj-Napoca au fost evacuați, miercuri, după ce o alarmă de incendiu s-a declanșat/ FOTO: ISU Cluj

 

 


Potrivit ISU Cluj, senzorii au fost declanșați de fumul degajat de lucrările de tăiere, efectuate cu scopul de a renova subsolul clădirii.

 


„În urmă cu aproximativ 30 de minute a fost solicitată intervenția echipajelor noastre la Colegiul Național George Coșbuc din Cluj-Napoca. Mai exact, a fost vorba despre declanșarea unei alarme automate de incendiu într-un spațiu din subsolul unei clădiri. Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că senzorii au fost declanșați de fumul degajat de lucrările de tăiere, efectuate cu scopul de a renova spațiul respectiv. Conform procedurii, elevii au fost evacuați în depline măsuri de siguranță. Nu au existat persoane care să solicite sprijin medical și nu s-au înregistrat alte probleme”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Elevii Colegiul Național George Coșbuc din Cluj-Napoca au fost evacuați, miercuri, după ce o alarmă de incendiu s-a declanșat/ FOTO: ISU Cluj

 

CITEȘTE ȘI:

Panică într-o școală din Hațeg. 400 de elevi și 25 de profesori, evacuați în urma unui incendiu

Amenințare cu BOMBA la un liceu din Timișoara! Sute de elevi au fost evacuați

abonare newsletter