Ştiri din Transilvania

Panică într-o școală din Hațeg. 400 de elevi și 25 de profesori, evacuați în urma unui incendiu

Un incendiu a izbucnit, vineri, la chioşcul din curtea unei școli din Hațeg. 400 de elevi și 25 de profesori au fost evacuați.

Un incendiu a izbucnit, vineri, la chioşcul din curtea unei școli din Hațeg/ Foto: libertatea.ro

 

 


Aproximativ 400 de elevi şi 25 de cadre didactice s-au evacuat, vineri, din incinta Şcolii generale nr. 2 din oraşul Haţeg, după ce la chioşcul din curtea unităţii a izbucnit un incendiu ce nu a putut fi lichidat cu stingătoarele cu praf folosite de profesorii care au intervenit la faţa locului.

 


Pentru stingerea incendiului, au intervenit cinci autospeciale de la mai multe unităţi ale pompierilor militari, precum şi un echipaj SMURD, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

„Sosite de urgenţă la faţa locului, forţele ISU Hunedoara au intervenit cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă, două autospeciale de lucru cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de pompieri Hunedoara, punctele de lucru Toteşti şi Bretea, precum şi un echipaj SMURD, alături de Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Haţeg. Intervenţia promptă a pompierilor militari şi a SVSU, coroborată cu evacuarea elevilor, foarte bine organizată şi coordonată de către profesori, a făcut ca în urma evenimentului să nu fie înregistrate victime”, a precizat sursa citată.


Potrivit primelor cercetări, cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit.

 

CITEȘTE ȘI:

INCENDIU la Spitalul de Copii din Timișoara. Zeci de copii și părinți, evacuați în miez de noapte

Incendiu VIOLENT în Cluj-Napoca. O mașină a fost distrusă de flăcări. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter