Actualitate

(P) Baccaratul va fi floare la ureche dacă înveți un sistem de pariere

La fel ca multe alte jocuri de cazinou, Baccaratul se bazează pe noroc.

Baccarat Baccarat

De-a lungul timpului, jucătorii experimentați au inventat sisteme de pariere care să îi ajute să câștige cât mai des. 

Despre Baccarat se spune că este unul dintre cele mai ușoare jocuri de noroc, dar nu este chiar așa. Te vei convinge despre acest lucru după ce vei citi ce înseamnă sistemele de pariere folosite la Baccarat. 


Vei putea să îți crești considerabil rata de câștig dacă pui în practică strategii bune de pariere. Totuși, trebuie să ai în vedere faptul că nici un sistem de pariere nu îți va garanta 100% că vei câștiga din simplul motiv că Baccarat este un joc bazat pe noroc. 

Toate sistemele de pariere care vor fi descrise în acest articol pot fi exersate în cazinourile online din România. Un bun exemplu în acest sens este Magic Jackpot, care dispune de o ofertă variată de jocuri pentru toate gusturile. 


Ce presupune un sistem de pariere la Baccarat

Ca jucător începător este bine să știi că atunci când joci Baccarat poți paria pe bancher (banker), pe jucător (player) sau pe egalitate (tie). Experții în gambling recomandă să nu pariezi aproape niciodată pe egalitate pentru că șansele să câștigi sunt foarte reduse, iar avantajul casei este extrem de mare (14.36%). 



Este recomandat însă pariul pe bancher, în această situație avantajul casei fiind foarte mic (1.06%). La fel este și în cazul mizei pe jucător, avantajul casei fiind (1.24%).

Înainte să pariezi, este ideal să ai în minte și un sistem de pariere. Dar ce este sistemul de pariere? Se referă la un set de reguli care îți spun cât de mult ar trebui să pariezi și, ocazional, ce pariu ar trebui să plasezi. 


Teoretic, sistemul de pariere este puțin diferit de strategia de pariere, care este mai mult un plan pentru atingerea unui obiectiv. Cu toate acestea, în gambling, cei doi termeni (“sistem” și “strategie”) sunt folosiți interschimbabil.

Chiar dacă aplici un sistem de pariere, nimic nu îți garantează că vei avea 100% o rată de câștig. Vestea bună este că respectarea unui set de reguli îți crește șansa de a obține profit. Dacă aceste sisteme de pariere ar fi avut o rată de reușită de 100%, cazinourile ar fi intrat în faliment. 


Sistemul de pariere te ajută să îți gestionezi mai bine și bankroll-ul (bugetul destinat gamblingului). Aceasta îți permite să joci un timp mai îndelungat și să ai mai multe șanse de câștig. 

Strategia lui Martingale 

Este un sistem de pariere progresivă negativă, are un grad ridicat de risc și este ușor de învățat. Sistemul lui Martingale este popular printre jucătorii de Baccarat. 

Regula acestui sistem spune că trebuie să pariezi aceeași sumă de fiecare dată când câștigi o mână și să îți dublezi pariul de fiecare dată când pierzi o mână. 

Concret, dacă pariezi 5 lei și câștigi mâna, repeți același pariu de 5 lei. Dacă de această dată pierzi, este momentul să pariezi 10 lei. Dacă câștigi, poți paria, din nou, 5 lei, dar dacă pierzi pariezi 20 lei. Dacă pierzi din nou pariezi 40 lei și dacă de data aceasta câștigi, revii la pariul inițial de 5 lei. 

Este un sistem periculos de pariere și dacă nu ai bani mulți în contul de jucător, nu poți să respecți regulile strategiei lui Martingale. 

Concluzie

Nu uita că nici unul dintre aceste sisteme de pariere nu schimbă avantajul casei. Ține cont că Baccarat este un joc de noroc și nici o strategie din lume nu îți garantează un câștig 100%. 

Ia în calcul și câți bani ai disponibili pentru gambling înainte să aplici strategiile de pariere. 

CITEȘTE ȘI:

(P) Câteva sfaturi pe care le puteți folosi pentru a începe să jucați la un cazinou online. 7 sfaturi care te vor ajuta să câștigi anul acesta!

(P) Sfaturi practice pentru a câștiga mai mult în cazinoul online

(P) Jocuri de noroc în România - Ce trebuie să știi

Ultimele Stiri
abonare newsletter