Actualitate

BOMBĂ de aviație de 100 kg neexplodată, găsită lângă drumul Sfântul Ioan! ISU Cluj: „E extrem de periculoasă” FOTO

O bombă de aviație de 100 kg a fost găsită de clujeni în Pădurea Făget, lângă drumul Sfântul Ioan. Pompierii avertizează că aceste elemente de muniție sunt foarte periculoase.

BOMBĂ de aviație de 100 kg neexplodată, găsită lângă drumul Sfântul Ioan / Foto: ISU Cluj BOMBĂ de aviație de 100 kg neexplodată, găsită lângă drumul Sfântul Ioan / Foto: ISU Cluj

 

 


Bomba a fost preluată de pirotehniștii de la ISU Cluj care o vor distruge.

Foto: ISU Cluj

Dacă descoperiți astfel de elemenete de muniție, precum o bombă, apelați la 112:


„Pirotehniștii de la ISU Cluj au desfășurat în urmă cu puține momente o misiune de asanare a muniției neexplodate din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Mai exact, a fost vorba despre o bombă de aviație de 100 de kilograme găsită întâmplător de două persoane în Pădurea Făget, în apropiere de drumul Sfântul Ion. Imediat au fost solicitați specialiștii pirotehniști care au ridicat elementul de muniție.

La misiune au luat parte și pompierii de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca. Bomba va fi distrusă în condiții de maximă siguranță în cadrul unei misiuni specifice. Vă reamintim faptul că aceste elemente de muniție sunt extrem de periculoase. Astfel, în cazul în care sunt descoperite, recomandăm populației să apeleze numărul de urgență 112”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Muniție neexplodată descoperită în Piața Unirii! Un cartuș din cel de-al Doilea Război Mondial

FOTO. Muniție din Al Doilea Război Mondial, găsită într-o curte din Gherla

Ultimele Stiri
abonare newsletter