Actualitate

Muniție neexplodată descoperită în Piața Unirii! Un cartuș din cel de-al Doilea Război Mondial

Pirotehniștii de la ISU Cluj au fost solicitați să desfășoare o misiune de asanare a unei muniții neexplodate, în Piața Unirii din Cluj-Napoca.

Muniție neexplodată, descoperită în Piața Unirii, la nr. 2 / Foto 1 Google Maps - Foto 2 ISU Cluj Muniție neexplodată, descoperită în Piața Unirii, la nr. 2 / Foto 1 Google Maps - Foto 2 ISU Cluj

 

 


Muniția a fost descoperită în Piața Unirii, la numărul 2.

 


Este vorba despre un cartuș de calibru 7,92 mm, care a rămas cel mai probabil din cel de-al Doilea Război Mondial, potrivit reprezentanților ISU Cluj:

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„Echipa pirotehnică a ISU Cluj a fost solicitată să desfășoare o misiune de asanare a unui element de muniție neexplodat.


Ajunși în Piața Unirii, la numărul 2, pirotehniștii noștri au ridicat un cartuș de 7.92 mm, rămas cel mai probabil din cel de-al Doilea Război Mondial. Acesta a fost descoperit în timp ce se desfășura procesul de curățare al unui canal”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Misiuni de distrugere a muniției rămase în urma războaielor mondiale, în Cluj: „Pot fi găsite oricând. Sunt extrem de periculoase”

Muniție letală, descoperită în Cluj! Peste 11.000 de cartușe, ridicate din casa unui bărbat

Ultimele Stiri
abonare newsletter