Actualitate

Vremea se încălzește în Cluj-Napoca, dar nu scăpăm de ploi! VEZI prognoza meteo pe toată săptămâna

În ultimele zile vremea a fost deosebit de rece în Cluj-Napoca. Potrivit meteorologilor, vremea se va încălzi, dar nu vom scăpa de ploi.

Prognoza meteo pentru toată săptămâna la Cluj/ Foto: monitorulcj.ro Prognoza meteo pentru toată săptămâna la Cluj/ Foto: monitorulcj.ro

 

 


Chiar dacă temperaturile cresc, meteorologii anunță că vom avea parte de zile în care ploaia își va face simțită prezența.

 


Potrivit site-ului AccuWeather, vremea în Cluj-Napoca va fi mai caldă în zilele următoare.

Luni, 26 septembrie, meteorologii anunță o zi în care ploaia își va face simțită prezența, șansele de precipitații fiind de 84%. Maxima zilei va ajunge în jurul valorii de 21 de grade Celsius, iar minima de 12 grade.


Marți cresc și mai mult șansele de ploaie (89%), iar cerul va fi în mare parte acoperit de nori. Pe timpul zilei vor fi așteptate 19 grade, iar noaptea 10 grade Celsius.

Potrivit meteorologilor, miercuri vom scăpa de ploi, iar soarele își va face simțită prezența. Vântul va sufla în schimb cu putere pe tot parcursul zilei (41 km/h). Pe timpul zilei vor fi așteptate 17 de grade Celsius, iar noaptea doar 8 grade.


Joi se întorc ploile, șansele de precipitații fiind de 71%. Temperaturile așteptate pentru această zi sunt 17 grade pe timpul zilei și 10 grade noaptea.

Vineri, 30 septembrie, vremea se încălzește fiind așteptate 21 de grade Celsius. Cerul va fi în mare parte însorit, iar șansele de ploaie vor fi inexistente.


Weekend-ul se anunță unul plăcut.

Sâmbătă în anumite zone ar putea fi câteva reprize de ploaie, șansele de precipitații fiind de 25%. Maxima zilei va ajunge în jurul valorii de 21 de grade Celsius, iar minima va fi de 11 grade Celsius.

Duminică soarele va străluci cu putere, iar cerul va fi în mare parte însorit. Pe timpul zilei vor fi așteptate 19 de grade Celsius, iar pe timpul nopții 10 grade.

 

CITEȘTE ȘI:

Furtuna a făcut RAVAGII în județul Cluj! Copaci căzuți, case inundate și mai mulți stâlpi de curent au fost afectați. FOTO

FOTO. Cartierul Gheorgheni, ca după bombardament! Copacii doborâți de furtună au rămas neadunați

abonare newsletter