Actualitate

Câini antrenați și forțați să lupte între ei, în Cluj! Polițiștii fac percheziții la mai multe persoane

Poliţiştii de Investigaţii Criminale din Braşov efectuează, vineri, mai multe percheziţii în trei județe din țară, inclusiv Cluj, într-un dosar penal privind efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi organizarea de lupte între animale sau cu animale.

Poliţiştii de Investigaţii Criminale din Braşov efectuează, vineri, mai multe percheziţii în trei județe din țară, inclusiv Cluj, într-un dosar penal privind efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi organizarea de lupte între animale sau cu animale/ Foto: depositphotos.com Poliţiştii de Investigaţii Criminale din Braşov efectuează, vineri, mai multe percheziţii în trei județe din țară, inclusiv Cluj, într-un dosar penal privind efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi organizarea de lupte între animale sau cu animale/ Foto: depositphotos.com

 

Conform unui comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române, sunt efectuate şase percheziţii domiciliare în judeţele Braşov, Cluj şi Sălaj.


 

Operaţiunile vizează domiciliile şi sediile profesionale ale unor persoane bănuite că, în perioada februarie - iunie, ar fi efectuat operaţiuni de plată, în mod fraudulos, către diverşi comercianţi, prin utilizarea de carduri bancare ce ar fi emise de către autorităţile din Statele Unite ale Americii, precum şi la persoane care, în perioada mai - iunie, ar fi desfăşurat activităţi de pregătire şi antrenare a unor câini din categoria câinilor agresivi şi lupte între animale.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

Suportul de specialitate este asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale şi Unitatea Centrală de Analiză a Informaţiilor din cadrul Poliţiei Române. Totodată, acţiunea beneficiază de sprijinul Secret Service (Statele Unite ale Americii) şi al Centrului European de Criminalitate Cibernetică al Europol.


Activităţile sunt desfăşurate de poliţiştii de investigaţii criminale ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, în colaborare cu poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Braşov, Birourilor pentru Protecţia Animalelor Braşov, Cluj şi Sălaj, Serviciilor de Investigaţii Criminale Cluj şi Sălaj, Serviciilor Criminalistice Braşov, Cluj şi Sălaj. La acţiune participă jandarmii Grupărilor Mobile de Jandarmi Braşov şi Cluj. 

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

IMAGINI ȘOCANTE în Florești: Câini furați, obligați SĂ LUPTE PÂNĂ LA MOARTE! - GALERIE FOTO

OROARE! Sute de animale, chinuite într-un LAGĂR clujean: „Sunt lăsate să moară!”

VIDEO. Animale CHINUITE, într-un sat din Cluj. Vecinii: „Este sinistru, animalele merită o viață mai bună”

abonare newsletter