Actualitate

Stradă din Cluj-Napoca, INUNDATĂ după ce o conductă s-a spart. Traficul este ÎNCHIS. VIDEO

O stradă din cartierul Grigorescu din municipiul Cluj-Napoca a fost inundată în noaptea de miercuri spre joi, după ce o conductă de apă s-a spart.

O stradă din cartierul Grigorescu din municipiul Cluj-Napoca a fost inundată în noaptea de miercuri spre joi, după ce o conductă de apă s-a spart/ Foto: captură video Paul Gheorgheci Facebook/ monitorulcj.ro O stradă din cartierul Grigorescu din municipiul Cluj-Napoca a fost inundată în noaptea de miercuri spre joi, după ce o conductă de apă s-a spart/ Foto: captură video Paul Gheorgheci Facebook/ monitorulcj.ro

 

 


O conductă de apă care s-a spart pe strada General Eremia Grigorescu din municipiul Cluj-Napoca a transformat drumul într-unul navigabil. 

 


Potrivit reprezentanțiilor Companiei de Apă Someș S.A, traficul va fi restricționat pentru mașini pe tot parcursul zilei de joi.
 

Stradă din Cluj-Napoca, INUNDATĂ după ce o conductă s-a spart/ Foto: Paul Gheorgheci/monitorulcj.ro

 


„Este vorba despre o avarie cu o conductă cu diametrul de 700 de milimetri, alimentarea cu apă nu este afectată în zona respectivă. Circulația rutieră este afectată pe un tronson cuprins între intersecția cu strada General Dragalina și strada Ion Ghica, asta este pe tot parcursul zilei de astăzi”, a declarat pentru monitorulcj.ro reprezentant al Companiei de Apă Someș S.A., Lucaciu Sebastian.

Update ora 08:40

Reprezentanții Companiei de Apă Someș S.A anunță întreruperea alimentării cu apă până la ora 18:00.


„După ce s-a descoperit defectul a fost necesară și închiderea apei pe Eremia Grigorescu între Octavian Goga și Traian Grozăvescu. Avem un tronson între Ion Ghica și Octavian Goga închisă circulației și întreruperea apei între Octavian Goga și Traian Grozăvescu. Se estimează reluarea serviciului undeva în jurul orei 18:00”, a transmis pentru monitotulcj.ro Lucaciu Sebastian.

 

CITEȘTE ȘI:

FOTO. O altă avarie produsă de furtună încurcă circulația în Cluj-Napoca, pe podul Aurel Vlaicu

Avarie la rețeaua de curent în tot Clujul. Semafoare și bariere nefuncționale, persoane blocate în lift

Ultimele Stiri
abonare newsletter