Național

Accident MORTAL pe Valea Oltului. O familie a murit după ce mașina lor a intrat într-un TIR. FOTO

O familie din judeţul Alba, formată dintr-un copil de un an şi trei luni şi părinţii acestuia, a decedat luni dimineaţa, într-un accident produs pe DN7 Valea Oltului.

Un accident rutier deosebit de grav este anunțat de către IPJ, pe Valea Oltului, DN 7, la limita cu județul Vâlcea/ Foto: mesageruldesibiu.ro Un accident rutier deosebit de grav este anunțat de către IPJ, pe Valea Oltului, DN 7, la limita cu județul Vâlcea/ Foto: mesageruldesibiu.ro

 

 


Un accident rutier deosebit de grav este anunțat de către IPJ, pe Valea Oltului, DN 7, la limita cu județul Vâlcea, scrie mesageruldesibiu.ro.

 


Conform sursei citate, accidentul s-a produs între un TIR și o mașină, iar până la sosirea ajutoarelor toți membrii familiei care se aflau în mașină au murit.

Din primele cercetări a reieșit că șoferul unui autoturism condus spre Vâlcea a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un TIR condus spre Sibiu.


Nu se știe din ce cauze a ajuns șoferul pe contrasens.

Impactul a dus la decesul celor 3 ocupanți ai mașinii, șoferul de 34 de ani, soția acestuia, 31 de ani, și fiul acestora, 1 an si 3 luni, din județul Alba. TIR-ul era condus de către un bărbat de 45 de ani, din județul Dâmbovița.


 

CITEȘTE ȘI:

Accident MORTAL între Cluj și Zalău. O mașină a lovit o camionetă condusă de un clujean. FOTO

FOTO. Accident MORTAL între o mașină și un TIR. O femeie și un bărbat din Cluj au murit în urma impactului

abonare newsletter