Actualitate

Clujean arestat după ce a tras focuri spre casa unui bărbat cu care se certase. Avea arma ilegal

Un bărbat a fost reţinut de poliţişti după ce a folosit o armă cu aer comprimat, deţinută ilegal, într-un conflict ce a izbucnit între acesta și un bistrițean.

Clujean, arestat după ce a tras focuri spre casa unui bărbat cu care se certase. FOTO: Pixabay Clujean, arestat după ce a tras focuri spre casa unui bărbat cu care se certase. FOTO: Pixabay

 

 


Un bărbat de 41 de ani din judeţul Cluj a fost reţinut poliţişti pentru 24 de ore după ce s-a deplasat la locuinţa unui bistriţean din localitatea Leleşti, cu care era în conflict, şi a tras înspre imobilul în care locuia acesta două focuri cu o armă cu aer comprimat, pe care o deţinea ilegal, potrivit buletinului de presă remis luni de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

 


Incidentul s-a petrecut sâmbătă noaptea, iar clujeanul venise însoţit de alte două persoane.

„În urma celor constatate a fost constituită o echipă formată din poliţişti din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că, la data de 10 septembrie, în jurul orei 22,00, bărbatul din Cuzdrioara s-ar fi deplasat în localitatea Leleşti, fiind însoţit de alte două persoane, având asupra sa o puşcă cu aer comprimat, din categoria armelor neletale supuse regimului autorizării. Pe fondul unor neînţelegeri mai vechi între acesta şi bărbatul de 42 de ani, din Leleşti, clujeanul ar fi executat două focuri cu acea armă neletală în plan oblic, în direcţia locuinţei persoanei vătămate”, se menţionează în comunicatul IPJ.


La solicitarea organelor de poliţie, în noaptea de 11 septembrie, bărbatul din Cuzdrioara a predat atât un pistol de tip airsoft, cât şi arma pe care ar fi folosit-o anterior.

Clujeanul deținea arma ilegal

Clujeanul nu era autorizat să deţină, să poarte sau să folosească arme letale sau neletale supuse regimului autorizării, astfel că poliţiştii au dispus reţinerea lui pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean cu propunere de luare a unei măsuri preventive.


Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, uz de armă fără drept, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

CITEȘTE ȘI:

Scandal la o nuntă din Cluj-Napoca! Un bărbat a amenințat nuntașii cu un pistol și a tras 2 focuri

Ultimele Stiri
abonare newsletter