Actualitate

Fiul primarului rupe tăcerea despre Maria Tomoiagă, fata preotului care s-a sinucis la Cluj-Napoca: "Acel mesaj nu era pentru mine"

Tânărul despre care s-a spus că ar fi avut o relaţie cu fata preotului care s-a aruncat de la etaj neagă acest aspect, inclusiv implicarea sa în tragedie.

 

Cristi Tomoiagă, fiul primarul din Moisei, susţine că nu avea nicio relaţie cu Maria Tomoiagă, fiica preotului din localitatea Moisei, județul Maramureș.


Maria Tomoiagă, tânăra de 18 ani din județul Maramureș care s-a aruncat pe 6 septembrie de la etajul 12 al unui bloc de pe strada Observatorului din Cluj-Napoca, a fost fiică unui preot.

Maria Tomoiagă era din localitatea Moisei, județul Maramureș. Adolescenta era fiica preotului ortodox din Moisei. Localnicii spun că ar fi fost o fată liniștită şi învăţa la o școală la Cluj Napoca.


Oamenii vorbesc că fata ar fi avut un iubit cu care familiei fetei nu ar fi fost de acord. De aceea se pare că ar fi mutat-o la școală în Cluj Napoca.

În biletul de adio, Maria Tomoiagă spune că a ales să-și încheie socotelile cu viața la vârsta de 18 ani, dezvăluind în mesaj că nu a mai putut suporta trădarea și batjocura celor în care avea cea mai mare încredere.


S-a scris că ar fi avut o relație cu fiul primarului din Moisei și că ar fi postat fotografii compromițătoare cu ea pe internet. 

Mai mult, părinții nu ar fi fost de acord cu relația lor și ar fi decis să o mute de la Maramureș la Cluj. 


Fiul primarului neagă toate aceste lucruri și spune că nu a avut niciun fel de relație cu Maria, potrivit antena3.ro.

Cristi Tomoiagă: “Dacă nu eram feciorul primarului, numele meu nu era amestecat în această poveste urâtă”

Dragi prieteni, vă mulțumesc pentru mesajele prin care mi-ați transmis că nu credeți minciunile care s-au propagat în spațiul public despre mine, în legătură cu tragicul eveniment care a îndoliat comunitatea noastră.


Susținerea voastră mă va ajuta sa trec peste impactul nefericit pe care aceste minciuni l-au avut asupra mea. 

În continuare vreau să mă adresez celor care nu mă cunosc și mai ales celor care au început să mă judece.

Am fost amic cu Maria în ciclul gimnazial, amândoi frecventând aceeași școală. Încercați să înțelegeți ce relație poate să existe între doi copii de 13-14 ani. 

Apoi fiecare a plecat pe drumul lui. Eu la Baia Mare și, după un an, Maria la Cluj. De atunci ne-am văzut doar la ocazii rare, în vacanțe. Nu am mai avut niciun fel de relație. Nu vorbeam la telefon și nu ne scriam mesaje. 

Acel mesaj publicat de Maria înaintea fatidicului moment nu îmi era adresat mie. Nu se pune problema să-i fi făcut vreo poză indecentă, cu atât mai mult să fi distribuit în mediul online.

Dacă nu eram «feciorul primarului», numele meu nu era amestecat în această poveste urâtă. Ținta e tatăl meu și scopul e denigrarea acestuia. 

Le cer celor care au inventat aceste calomnii să se lupte cu primarul cu toate armele politice pe care le au la îndemână. Dar să îi lase familia în pace. Pentru că eu nu îmi voi face niciodată familia de rușine. 

Unii dintre cei care au inventat aceste minciuni ordinare au copii. Și există o Justiție Divină...

Sincere Condoleanțe familiei părintelui...

Vă mulțumesc tuturor...", le-a transmis Cristi Tomoiagă cunoscuților săi de pe Facebook.

CITEȘTE ȘI:

Sinucidere în Zorilor. O tânără de 18 ani a MURIT după ce s-a ARUNCAT de la etaj, pe strada Observatorului. FOTO

SINUCIDERE sau ACCIDENT? Un bătrân internat la terapie intensivă în Turda a căzut de la etaj

Mesajul de adio al Mariei, tânara care s-a sinucis pe Observatorului: „Nu depresia m-a ucis, ci lumea dezgustătoare în care a trebuit să trăiesc”

Ultimele Stiri
abonare newsletter