Actualitate

SINUCIDERE sau ACCIDENT? Un bătrân internat la terapie intensivă în Turda a căzut de la etaj

Un bărbat de 71 de ani a fost găsit mort, după ce ar fi căzut de la geamul Spitalului Municipal din Turda. Bătrânul era internat la terapie intensivă. Momentan, nu se știe dacă acesta a căzut de la etaj ori a vrut să se sinucidă.

 

 


Un bătrân în vârstă de 71 de ani a murit luni dimineața, după ce a căzut de la geamul Spitalului Municipal Turda, unde era internat la secția de terapie intensivă. Nu se știe în acest moment cu exactitate dacă este vorba de suicid ori despre un accident.

 


Bărbatul ar fi plecat singur din secția unde era internat, îndreptându-se spre geamul de la care ulterior a căzut. Medicii au încercat să îl salveze pe bătrân, însă a fost prea târziu pentru acesta. 

Dosar penal pentru ucidere din culpă

„În cursul acestei zile, în jurul orei 06.00, Poliția municipiului Turda a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că un pacient al Spitalului Municipal Turda ar fi decedat în urma căderii de la un etaj al instituției. La fața locului s-a deplasat cu celeritate un echipaj al poliției, iar din verificările preliminare efectuate la fața locului a reieșit faptul că în cursul nopții de 16/17 mai a.c., un bărbat în vârstă de 71 de ani, din comuna Mihai Viteazu, internat din data de 10 mai a.c. la secția de terapie intenisvă a unității medicale, ar fi părăsit secția în care se afla internat, iar ulterior a căzut de la etaj, decedând. 


În cauză nu există suspiciuni cu privire la cauza decesului, trupul neînsuflețit al persoanei urmând a fi transportat în vederea efectuării necropsiei. Totodată, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit evenimentul, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

CITEȘTE ȘI


Un tânăr de 35 de ani s-a sinucis, aruncându-se de la etajul 6. Ce l-a împins spre gestul extrem?

Ultimele Stiri
abonare newsletter