Actualitate

Accident în intersecția „buclucașă” din Piața Cipariu. Două persoane au fost rănite ușor

O tamponare între două autoturisme a avut loc duminică dimineață în Piața Cipariu din Cluj-Napoca.

Accident în intersecția „buclucașă” din Piața Cipariu. FOTO: Facebook/ Info Trafic Cluj-Napoca Accident în intersecția „buclucașă” din Piața Cipariu. FOTO: Facebook/ Info Trafic Cluj-Napoca

 

 


Două persoane au fost rănite într-un accident produs duminică dimineață în intersecția de la Piața Cipariu din Cluj-Napoca. Pompierii și echipajul medical intervin la locul accidentului în aceste momente.

 


„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 intervin la un accident rutier petrecut în Piața Cipariu din Cluj-Napoca. Din primele informații, două autoturisme sunt avariate. De asemenea, echipajul medical consultă două persoane, care nu prezintă leziuni grave. Intervenția este în dinamică.

Echipajul SMURD a transportat la spital o femeie de aproximativ 35 de ani. De asemenea, ambulanța SAJ a transportat la spital un bărbat de 25 de ani. Ambii erau conștienți și cooperanți”, a transmis reprezentantul ISU Cluj.


Locuitorii din zonă spun că intersecția este cunoscută ca fiind periculoasă, mai multe sesizări fiind făcute primăriei de-a lungul timpului, însă fără niciun rezultat.

„Am scris toți din zonă pe pagina primăriei și pe pagina primarului despre situația din acea intersecție... de ani de zile nu s-a făcut nimic... măcar niște amărâți de stâlpi din metal”, a scris un clujean pe grupul de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘI:

Accident în comuna Borșa. Un tânăr a intrat cu mașina într-un cap de pod

Accident pe strada Frunzișului din Cluj-Napoca. Un tânăr a fost transportat la spital

Ultimele Stiri
abonare newsletter