Actualitate

Accident pe strada Frunzișului din Cluj-Napoca. Un tânăr a fost transportat la spital

Un accicent cu o mașină a avut loc noaptea trecută pe strada Frunzișului din Cluj-Napoca. Șoferul a suferit răni la picioare și a fost dus la spital.

Accident pe strada Frunzișului din Cluj-Napoca. FOTO: ISU Cluj Accident pe strada Frunzișului din Cluj-Napoca. FOTO: ISU Cluj

 

 


Pompierii clujeni au avut noaptea trecută, în jurul orei 1, o intervenție la un accident rutier petrecut pe strada Frunzișului din Cluj-Napoca. Un șofer de 28 de ani a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe partea carosabilă și a intrat într-un gard de pe marginea drumului.

 


În accident a fost implicat un singur autoturism, al cărui șofer a suferit leziuni și a fost transportat la spital. 

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 au intervenit noaptea trecută la un accident rutier petrecut pe strada Frunzișului. În accident a fost implicat un singur autoturism. Din fericire, nu au existat persoane încarcerate, însă un bărbat de 28 de ani a suferit leziuni la membrele inferioare. Acesta a fost transportat la spital de către echipajul SMURD. La misiune au luat parte o autospecială și un echipaj SMURD, apelul de urgență venind în jurul orei 01:09”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

20 de MORȚI și peste 100 de RĂNIȚI pe drumurile Clujului, anul acesta. Viteza excesivă și traversările ilegale, principalele cauze

Ultimele Stiri
abonare newsletter