Actualitate

Accident în comuna Borșa. Un tânăr a intrat cu mașina într-un cap de pod

Un accident a avut loc noaptea trecută, în comuna Borșa. Un bărbat a intrat cu mașina într-un cap de pod.

Accident în comuna Borșa. Un tânăr a intrat cu mașina într-un cap de pod. FOTO: ISU Cluj Accident în comuna Borșa. Un tânăr a intrat cu mașina într-un cap de pod. FOTO: ISU Cluj

 

 


Popmpierii ISU Cluj au intervenit noaptea trecută la un accident rutier petrecut în comuna Borșa. Un șofer de 27 de ani a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod.

 


În accident a fost implicată un singur autoturism, al cărui șofer a primit îngrijiri medicale la fața locului, fiind ulterior transportat la spital.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în cursul acestei nopți la un accident rutier petrecut în comuna Borșa. Apelul de urgență a venit în jurul orei 02:45, iar la misiune au luat parte două autospeciale și un echipaj de terapie intensivă mobilă. Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că în accident a fost implicat un singur autoturism, intrat într-un cap de pod. Un tânăr de 27 de ani a suferit leziuni minore, primind îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD. Ulterior, a fost transportat la spital. Pompierii au asigurat totodată și măsurile PSI.


Incidente „trase la xerox” noaptea trecută

Anterior, tot în noaptea de sâmbătă, pompierii au intervenit la un alt accident cu o singură mașină implicată, pe strada Frunzișului din Cluj-Napoca. Un șofer a ieșit de pe partea carosabilă și a intrat ntr-un gard de pe marginea drumului. Tânărul de 28 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri mediale. S-ar putea ca o cauză comună a celor două accidente să fie carosabilul umed. CITEȘTE DETALII AICI!

CITEȘTE ȘI:

Mașini avariate pe A1 Sebeș – Sibiu din cauza unei gropi. Trafic restricționat pentru astuparea gropii

abonare newsletter