Actualitate

Bărbat din Poieni, ARESTAT după ce a fost depistat BEAT la volan

Un bărbat din Poieni a fost reținut de polițiști după ce a fost depisat conducând rupt de beat pe străzile din Huedin.

Bărbat din Poieni, ARESTAT după ce a fost depistat BEAT la volan. FOTO: Depositphotos.com Bărbat din Poieni, ARESTAT după ce a fost depistat BEAT la volan. FOTO: Depositphotos.com

 

 


Polițiștii l-au tras pe dreapta pe șoferul de 44 de ani sâmbătă după-masa, pe o strada din orașul Huedin. Bărbatul, pus să sufle în aparatul etilotest, conducea autoturismul în ciuda fatului că era beat „criță”.

 


Polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe..

„La data de 27 august, polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin au reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Poieni, acesta fiind depistat în timp ce se deplasa cu autoturismul sub influența băuturilor alcoolice.


Bărbatul a fost interceptat în trafic de polițiști la aceeași dată, în jurul orei 17.35,  pe strada Vlădeasa din orașul Huedin.

La testarea cu aparatul etilotest a fost înregistrată concentrația de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice”, a transmis IPJ Cluj.


FOTO: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Un avion s-a prăbuşit în Lacul Colibiţa din Bistrița-Năsăud. O victimă este inconștientă. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter