Actualitate

Mai multe cauciucuri au ars pe un balcon din Mănăștur. O femeie, consultată de medici. FOTO

Mai multe cauciucuri depozitate pe un balcon de la un bloc din Mănăștur au luat foc luni. Locatarii s-au autoevacuat, iar o femeie a fost consultată de echipajul SMURD.

Mai multe cauciucuri depozitate pe un balcon de la un bloc din Mănăștur au luat foc luni / Foto: ISU Cluj Mai multe cauciucuri depozitate pe un balcon de la un bloc din Mănăștur au luat foc luni / Foto: ISU Cluj

 

 


Anunțarea promptă și intervenția rapidă a pompierilor a împiedicat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite.

 


Au ars mai multe cauciucuri și s-a deteriorat apartamentul din cauza fumului degajat.

În urma incendiului, o femeie în vârstă de aproximativ 30 de ani a fost consultată de către echipajul SMURD, dar nu a fost transportată la spital. La prima evaluare, tânăra prezenta afecțiuni ușoare, iar cauza probabilă este în curs de cercetare.


De asemenea, doar două persoane au fost evacuate de pompieri, fiindcă restul locatarilor s-au autoevacuat:

„Intervenție pentru stingerea flăcărilor care au cuprins mai multe cauciucuri aflate într-un balcon al unui bloc de locuințe. Pompierii din cadrul Detașamentelor 2 și 1 Cluj-Napoca au intervenit pentru stingerea unui incendiu care se manifesta într-un balcon situat la etajul cinci al unui bloc de locuințe de pe strada Mehedinți din municipiul Cluj-Napoca.


La fața locului au fost dislocate trei autospeciale de stingere a incendiilor, o autoscară și un echipaj SMURD. Salvatorii au găsit mai multe cauciucuri care ardeau în balconul unui apartament. Majoritatea locatarilor care se aflau în imobil s-au autoevacuat înainte de sosirea echipajelor operative, fiind necesare măsuri de evacuare doar pentru două persoane din apartamente diferite”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Tânărul care a incendiat ușa Primăriei Cluj-Napoca, arestat preventiv pentru 30 de zile

Viața bate filmul. Şoferi cu permis sub 1 an, viteze ameţitoare pe Autostrada Transilvania

abonare newsletter