Actualitate

Pericol pe patru roți! Șofer mort de beat pe Calea Mănăștur din Cluj. Altul a fost prins drogat

Un bărbat de 65 de ani a fost prins de polițiștii clujeni în timp ce conducea haotic pe Calea Mănăștur din municipiul Cluj-Napoca. Alt șofer a fost prins drogat.

Un bărbat de 65 de ani a fost prins de polițiștii clujeni în timp ce conducea haotic pe Calea Mănăștur din municipiul Cluj-Napoca. Alt șofer a fost prins drogat/ Foto: depositphotos.com Un bărbat de 65 de ani a fost prins de polițiștii clujeni în timp ce conducea haotic pe Calea Mănăștur din municipiul Cluj-Napoca. Alt șofer a fost prins drogat/ Foto: depositphotos.com

 

 


„La data de 16 august a.c., polițiștii Biroului Rutier Cluj au dispus reținerea pentru 24 de ore, a unui bărbat, în vârstă de 65 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, cercetat pentru conducere sub influența alcoolului.

 


Bărbatul a fost identificat de polițiști în jurul orei 16.50, în urma unei sesizări prin SNUAU 112, fiind semnalat că un conducător auto se deplasează într-un mod haotic, pe Calea Mănăștur, din municipiul Cluj-Napoca.

Testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat concentrația de 1.19 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în baza constatărilor a fost dispusă reținerea acestuia pentru 24 de ore.


În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, a transmis IPJ Cluj.

De asemenea, marți, 16 august, un tânăr de 29 de ani, a fost prins la volan după ce a consumat amfetamină. Totodată, acesta conducea o mașină cu numerele de înmatriculare expirate.


„La data de 16 august a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin au oprit, în cadrul activităților de control, un autoturism condus pe strada Piața Republicii (Drumul Național 1 – European 60), de un tânăr de 29 de ani, din Huedin.

Verificările derulate au condus la stabilirea faptului că numere de circulație provizorii ale autoturismului erau expirate.


De asemenea, testarea cu aparatul drugtest a conducătorului auto a indicat prezența substanțelor interzise (amfetamină), acesta fiind ulterior condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a adăugat IPJ Cluj.

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Raliuri pe Autostrada Transilvania! Șoferi vitezomani, prinși de polițiști cu viteze de peste 160 km/h. FOTO

Un șofer beat și drogat a băgat 5 oameni în spital, când fugea de poliție. A gonit cu 125 km/h pe străzile din Sibiu

Ultimele Stiri
abonare newsletter