Actualitate

Raliuri pe Autostrada Transilvania! Șoferi vitezomani, prinși de polițiști cu viteze de peste 160 km/h. FOTO

Mai mulți șoferi au fost prinși pe mai multe tronsoane care leagă Cluj de Mureș conducând cu viteze de peste 160 km/h.

Mai mulți șoferi au fost prinși pe mai multe tronsoane care leagă Cluj de Mureș conducând cu viteze de peste 160 km/h/ Foto: IPJ Cluj

 

 


„În perioada 12-15 august a.c., polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A3 au acționat pe tronsoanele județelor Cluj-Mureș, pentru prevenirea producerii unor evenimente rutiere, pe fondul vitezei excesive.

 


În total, în cadrul activităților au fost aplicate 194 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe dintre acestea, respectiv 136, acelor conducători auto care au depășit limitele legale ale vitezei.

Aspectele constatate au condus totodată la reținerea unui număr de 24 de permise de conducere, dar și a 4 certificate de înmatriculare”, a transmis IPJ Cluj.


De asemenea, sâmbătă, 14 august, un bărbat, de 26 de ani din Târgu Mureș a fost depistat, pe Autostrada A3, tronsonul Câmpia Turzii – Nădășelu, calea 2, km 4, circulând cu o viteză de 203 km/h.

„La data de 14 august a.c., în jurul orei 16.30, polițiștii au depistat un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani, din județul Giurgiu, care se deplasa cu viteza de 168 km/h.


Verificările derulate au condus la stabilirea faptului că acesta avea suspendat dreptul de a conduce.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.


La data de 15 august a.c, în jurul orei 17.00, un conducător auto care deținea permis de conducere de mai puțin de un an a fost depistat pe Autostrada A3, tronsonul Târgu-Mureș - Chețani, circulând cu viteza de 178 km/h.

A fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.450 de lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce vehicule pentru o perioada de 90 de zile”, a adăugat IPJ Cluj.

 

CITEȘTE ȘI:

Vitezomanii Clujului. În câteva ore, mai mulți șoferi au devenit pietoni

Șofer VITEZOMAN, prins cu viteză de raliuri pe Autostrada Transilvania. FOTO

abonare newsletter