Actualitate

Minorele dispărute de la un centru de plasament din Cluj-Napoca au fost găsite!

Două minore, în vârstă de 14 ani, au plecat de la Centrul pentru Copii, din municipiul Cluj-Napoca, luni noapte în jurul orei 20:10 și nu s-au întors.

sursa foto depositphotos.com sursa foto depositphotos.com

 

 


UPDATE 19.35 Minora plecată voluntar - Covaci Crenguța - a fost găsită de polițiști.

La data de 15 august, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, Covaci Crenguța Maria, în vârstă de 14 ani, din comuna Bobâlna și Lingurar Domnica, în vârstă de 14 ani, din comuna Surduc, județul Sălaj au plecat de la Centrul pentru Copii, din municipiul Cluj-Napoca, la aceeași dată, în jurul orei 20.10 și nu s-au întors până în prezent. 


Miercuri dimineață, reprezentanții IPJ Cluj au declarat că minora Lingurar Domnica a fost depistată de polițiștii dejeni. 

„Din primele verificări nu a fost victima vreunei infracțiuni”, au transmit polițiștii.


În ceea ce o privește pe cealaltă fată, semnalmentele ei sunt următoarele:

  • înălțime aproximativă - 1,65 m, constituție robustă, forma feței ovală, ochi căprui, ten măsliniu, păr negru, tuns scurt.

La momentul plecării aceasta purta un tricou alb cu imprimeu în partea de sus, fustă lungă mulată, de culoare albă, cu imprimeu negru, șosete roz, șlapi negri.

CITEȘTE ȘI:

Două minore au fugit de la un centru de plasament din Cluj-Napoca. Polițiștii le caută

Mai multe clădiri de pe Iuliu Maniu, declarate de interes public! Totul pentru extinderea Centrului de tineret, existent … pe foaie din 2018!

Eveniment caritabil cu henna pentru fetele dintr-un centru de plasament

Ultimele Stiri
abonare newsletter