Actualitate

Femeie de 52 de ani, beată la volan pe Plopilor. Alți șoferi s-au ales cu dosare penale în weekend

Mai mulți șoferi s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși de polițiști băuți sau drogați la volan în acest weekend.

sursa foto depositphotos.com sursa foto depositphotos.com

 

La data de 13 august, în jurul orei 01.20, polițiștii au depistat o femeie în vârstă de 52 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe strada Plopilor, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.


„Testarea cu aparatul etilotest a acesteia a indicat concentrația de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior condusă la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice”, transmite IPJ Cluj.

Vineri, 12 august, în jurul orei 12.00, polițiștii au identificat un conducător auto, în vârstă de 59 de ani, din municipiul Turda, care se afla la volanul unui autoturism, pe DJ 107L, în comuna Săndulești, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.


„Rezultatul indicat de aparatul etilotest a fost de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, context în care acesta a fost condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Cluj.

La data de 13 august, în jurul orei 05.35, polițiștii au oprit pentru verificări un conducător auto în vârstă de 48 de ani, din municipiul Turda, care se deplasa pe strada Alexandru Ioan Cuza, rezultând faptul că acesta se afla sub influența alcoolului. Testarea cu aparatul etilotest a indicat concentrația de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.


„La aceeași dată, în jurul orei 22.30, alcoolemia de 0,86 mg/l a fost depistată de polițiștii rutieri în cazul unui alt bărbat, de 31 de ani, din comuna Petru Rareș, județul Bistrița-Năsăud, oprit în timp ce conducea un autoturism pe strada Avram Iancu, din Dej”, mai spun polițiștii.

La data de 14 august, în jurul orei 02.30, polițiștii din Dej au oprit pentru verificări un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din același municipiu.


„Testarea cu aparatul drug test a avut rezultat pozitiv, iar în urma controlului autoturismului a fost identificat un plic care conţinea substantă cristalizată de culoare maroniu închis, ridicat in vederea continuării cercetărilor. În toate cazurile au fost întocmite dosare de cercetare penală”, se mai arată în documentul citat.

CITEȘTE ȘI:

Accident pe strada Plopilor. Femeie lovită pe trotuar de un tânăr

11 șoferi, prinși drogați la volan. Polițiștii au găsit droguri și în mașini - FOTO/ VIDEO

Cea mai TOXICĂ băutură alcoolică. Riscul de a face ciroză este crescut

Ultimele Stiri
abonare newsletter