Actualitate

Poluare cu ulei de la utilaje pe Someș? VIDEO

Organizația pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului (OPMCB) a publicat o filmare cu pete de ulei pe râul Someș. „Probabil încă un utilaj care lucrează în Grigorescu a scăpat un pic de ulei. numai un pic!”, este mesajul care Însoțește filmarea.

 

„Firmele de casa ale primăriei își bat joc de someș în continuare! Apele Române refuză sa ne spună ce măsuri au aplicat și de ce nu sancționează acea firmă. Aflam atunci ceea ce bănuiam, că un utilaj a fost defect. Dar amenda? Dar modul dezastruos în care se lucrează? Am primit această filmare făcută ieri în jurul orei 15, care indică o undă de ulei sau motorină (hidrocarburi), cel mai probabil provenind de la utilajele care lucrează la amenajarea cursului Someșului în orașul comoară”, se arată într-un mesaj postat pe Facebook.


CITEȘTE ȘI:

Cazul consilierului care a criticat poluarea de la „diesel-Electric Castle”, dar a mers cu mașina Primăriei la festival. Gabriela Firea îl acuză pe Nicușor Dan că nu a luat nici o măsură

Ipocrizia transportului „curat”: specialistul în mobilitate Măcicășan critică poluarea de la „diesel-Electric Castle”, dar „se transportă” la Cluj cu mașina Primăriei București. Cu motor termic!

Cât de „verde” va deveni Cluj-Napoca până în 2030? Investiții în parcuri, malurile Someșului și proiecte care să diminueze poluarea din oraș

Ultimele Stiri
abonare newsletter