Actualitate

Dezastrul lăsat în urmă de ploile torențiale de marți seara. Străzi, garaje și subsoluri sub ape!

Mai multe străzi, garaje și subsoluri au fost inundate marți seara după o ploaie torențială. Pompierii au fost chemați în ajutor atât în Cluj-Napoca, cât și în Florești unde lucrurile au scăpat de sub control.

sursa foto Facebook Traiesc in Floresti - Cluj sursa foto Facebook Traiesc in Floresti - Cluj

 

„Forțele noastre acționează pentru înlăturarea efectelor negative ca urmare a fenomenelor meteo din ultimele ore. Astfel, pompierii sunt prezenți concomitent pe străzi din Cluj-Napoca, dar și din Florești. Probleme s-au raportat pe străzile Cireșilor, Craiova sau Ion Popescu Voitești din Cluj-Napoca. De asemenea, lucrăm pentru scoaterea apei de pe străzile Porii, Urușagului sau Florii din comuna Florești. În majoritatea cazurilor intervenim la garaje și subsoluri inundate. În teren se află pompierii de la Detașamentele 1 și 2 Cluj-Napoca, respectiv de la Punctul de Lucru Florești. Situația este în dinamică”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.


Probleme au fost Zorilor și în intersecția 7 străzi. Reamintim că tot județul Cluj se află sub atenționare Cod portocaliu de furtuni și vijelii.

CITEȘTE ȘI:

COD GALBEN de inundații în județul Cluj. Hidrologii avertizează că se pot depăși cotele de atenție

COD GALBEN de inundații pe mai multe râuri din țară. Pericol ridicat pe râurile din Cluj

Cluj, sub COD PORTOCALIU de furtuni! VEZI până când este în vigoare atenționarea

Ultimele Stiri
abonare newsletter