Actualitate

Ceremonie publică de Ziua Imnului Național al României, în Piața Mihai Viteazu. VIDEO LIVE

O ceremonie publică are loc vineri, 29 iulie, în Piața Mihai Viteazu din Cluj-Napoca, cu ocazia Zilei Imnului Național. Urmărește manifestarea LIVE.

Ceremonie publică de Ziua Imnului Național al României, în Piața Mihai Viteazu / Foto: YouTube Ceremonie publică de Ziua Imnului Național al României, în Piața Mihai Viteazu / Foto: YouTube

 

 


Ziua Imnului Național este celebrată vineri, 29 iulie, la Cluj-Napoca cu o ceremonie publică în Piața Mihai Viteazu, începând cu ora 10.

În cadrul ceremoniei, vor avea loc o slujbă religioasă, alocuțiuni privind semnificația Zilei Imnului Național, un moment artistic susținut de Comandamentul Diviziei 4 Infanterie „Gemina” și intonarea imnului național „Deșteaptă-te române!”.


Evenimentul este organizat de către Instituţia Prefectului – Judeţul Cluj, împreună cu Divizia 4 Infanterie „Gemina” și Primăria municipiului Cluj-Napoca.

Ziua Imnului Naţional a fost proclamată prin Legea nr. 99/1998 și se sărbătoreşte în fiecare an la data de 29 iulie și este un simbol al unităţii Revoluţiei Române de la 1848.


CITEȘTE ȘI:

29 iulie, Ziua imnului național al României „Deșteaptă-te române!”

Manifestare publică de Ziua Imnului Național, la Cluj-Napoca

Ultimele Stiri
abonare newsletter