Actualitate

Încă o baracă a ars pe strada Cantonului din Cluj-Napoca! 3 echipaje de pompieri au intervenit. FOTO

Trei echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o baracă de pe strada Cantonului, Cluj-Napoca.

Încă o baracă a ars pe strada Cantonului din Cluj-Napoca / Foto: ISU Cluj Încă o baracă a ars pe strada Cantonului din Cluj-Napoca / Foto: ISU Cluj

 


O suprafață de 10 metri pătrați a fost cuprinsă în totalitate de flăcări.


 

Din fericire, focul nu a apucat să se extindă, iar nimeni nu a fost rănit:


„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în cursul nopții trecute pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o baracă situată pe strada Cantonului din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului s-au deplasat trei echipaje de pompieri, ce încadrau două autospeciale pentru stins incendii și un echipaj SMURD. Acolo au găsit o baracă cu o suprafață de cca 10mp cuprinsă în totalitate de flăcări cu pericol de extindere la alte trei barăci amplasate în apropiere.


Flăcările au fost lichidate în scurt timp de către pompieri, împiedicând propagarea acestora mai departe de limitele în care au fost găsite. Nu au fost persoane care să solicite consult medical”, a transmis ISU Cluj.

Însă, incendiile de pe strada Cantonului încep să fie din ce în ce mai multe. În urmă cu cateva zile alte două barăci au ars, iar în ultimele luni au fost înregistrate numeroase incendii în zonă.

CITEȘTE ȘI:

Incendiu lângă rampa de gunoi din Cluj-Napoca! Două barăci au luat foc. VIDEO

Ard barăci pe strada Cantonului. Trei autospeciale intervin pentru stingerea flăcărilor. FOTO

Incendiu puternic pe strada Cantonului din Cluj-Napoca! 5 barăci au fost DISTRUSE în totalitate de flăcări. VIDEO

abonare newsletter