Actualitate

O mașină de jandarmi parcată pe două locuri, subiect de glume pentru clujeni pe Facebook

O fotografie cu o mașină de jandarmi parcată pe două locuri a devenit subiect de glume pentru clujeni pe rețelele de socializare.

O mașină de jandarmi parcată pe două locuri, subiect de glume pentru clujeni, pe rețelele de socializare. FOTO: Facebook/ Info Trafic Cluj-Napoca O mașină de jandarmi parcată pe două locuri, subiect de glume pentru clujeni, pe rețelele de socializare. FOTO: Facebook/ Info Trafic Cluj-Napoca

 

 


Un clujean a surprins o mașină de jandarmi parcată pe două locuri în parcarea unui supermarket din municipiu și a postat fotografia pe un grup de Facebook. În scurt timp, fotografia a devenit subiect de glume.

 


Redăm câteva dintre comentariile postate: 

„Este în misiune, are de ridicat un colet de la easybox”, a scris un clujean.


„Faină parcare.....cred ca a facut scoala de soferi cu femeia de servici, iar politistul care i-a dat permisul era beat praf”, a comentat un alt utilizator.

„A ținut un loc pentru colegu'”, mai arată un internaut. 


Clujenii s-au arătat revoltați de comportamentul celor care ar trebui să fie un exemplu pentru comunitate. Câțiva dintre ei au arătat în secțiunea de comentarii că așteaptă ca poliția să ia măsurile necesare în acest caz.

„Așteptăm să se posteze poză cu amenda”, a scris un utilizator Facebook.

CITEȘTE ȘI:

Bărbat, găsit mort pe câmp în apropiere de Cojocna. A fost dat dispărut de două zile

Ultimele Stiri
abonare newsletter