Actualitate

Depășiri periculoase între Iclod și Răscruci. Mai mulți șoferi au fost la un pas de tragedie. VIDEO

Mai mulți șoferi au fost filmați, duminică, 24 iulie, între Iclod și Răscruci, fiind la limită de multe ori să producă o tragedie în urma unor depășiri riscante.

Depășiri periculoase pe un drum din județul Cluj/ Foto: cititor monitorulcj.ro Depășiri periculoase pe un drum din județul Cluj/ Foto: cititor monitorulcj.ro

 

Un cititor monitorulcj.ro a trimis pe numărul redacției o serie de fotografii și filmări cu mai mulți șoferi teribiliști care au intrat în mai multe depășiri periculoase între Iclod și Răscruci.


 

Astăzi venind de la Bistrița cu mașina, între Iclod și Răscruci am prins o adunătură de inconștienți care depășeau aiurea și au pus viața în pericol tuturor participanților la trafic (...) Toate neregulile s-au efectuat pe mai puțin de 3 Km că și distanta în condițiile în care se mergea normal, 80-100 km la ora, dar ei erau mai grăbiți, a declarat șoferul pentru monitorulcj.ro.


 

Din filmare se poate observa cum mai mulți șoferi depășesc mașina care conducea cu 80-100 km/h și sunt la limită să lovească mașinile care vin din sensul opus.


Unul din conducătorii auto a fost surprins în timp ce depășea pe linia continuă.

Mașina din fața șoferului care a surprins aceste evenimente la un moment dat virează spre dreapta pentru a lăsa loc unui alt șofer să îl depășească milimetric.


 

CITEȘTE ȘI:

La un pas de TRAGEDIE! Depășire ilegală pe linie continuă, în Făget. Șoferul, căutat de polițiști. VIDEO

VIDEO. Depășire INCONȘTIENTĂ pe linie dublă continuă pe Centura Vâlcele-Apahida

Ultimele Stiri
abonare newsletter