Actualitate

Mașină răsturnată între Iara și Băișoara. O persoană a fost rănită. FOTO

Un accident rutier a avut loc vineri dimineața între localitățile Iara și Băișoara din județul Cluj. În urma accidentului o persoană a fost rănită.

O persoană a fost rănită în urma accidentului/ Foto: IPJ Cluj O persoană a fost rănită în urma accidentului/ Foto: IPJ Cluj

 

În urma accidentului șoferița a fost rănită, dar a refuzat să fie transportată la spital.


 

„La data de 22 iulie a.c., în jurul orei 07.40, a avut loc un eveniment rutier pe DJ 107M, între localitățile Iara și Băișoara. Din primele informații, o conducătoare în vârstă de 46 de ani, din județul Cluj, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe drumul mai sus-menționat, într-un viraj la stânga ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, răsturnându-se pe partea carosabilă.


În urma evenimentului, conducătoarea auto nu a fost transportată la spital.

Testarea acesteia cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ”, a transmis IPJ Cluj.


„Pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Băișoara și Detașamentul Turda au intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD la un autoturism răsturnat între localitățile Băișoara și Iara. La fața locului au găsit autoturismul răsturnat pe plafon și ocupanți ieșiți din acesta. Echipajul SMURD a consultat o femeie în vârstă de cca 40 de ani care a refuzat transportul la spital”, a transmis ISU Cluj.

 

CITEȘTE ȘI:

Accident cu două mașini în Turda! Unul dintre șoferi s-a dat cu mașina „peste cap”. FOTO

Bărbat, reținut după ce și-a amenințat concubina cu violența în Cluj-Napoca. A încălcat ordinul de protecție

Ultimele Stiri
abonare newsletter