Actualitate

Accident cu două mașini în Turda! Unul dintre șoferi s-a dat cu mașina „peste cap”. FOTO

Un accident rutier a avut loc între în Turda joi. Unul dintre șoferii implicați s-a răsturnat cu mașina în urma impactului.

Accident cu două mașini în Turda / Foto: ISU Cluj Accident cu două mașini în Turda / Foto: ISU Cluj

 

 


În accident au fost implicate două mașini și, din fericire, nimeni nu a fost rănit:

 


„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au fost solicitați să intervină în urma unui accident produs pe strada Dr. Ion Rațiu din municipiul Turda. La fața locului s-au deplasat o autospecială și un echipaj SAJ, unde au găsit două autoturisme avariate, dintre care unul răsturnat pe plafon, iar ocupanții erau ieșiți din acestea.

O persoană a fost consultată de echipajul SAJ, fără a fi transportată la spital. Pompierii au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor la locul accidentului prin deconectarea bornelor bateriei, precum și pentru siguranța salvatorilor.


În jurul orei 16.30, polițiștii au intervenit la accident, care s-a produs la intersecția dintre strada Dr. Ioan Rațiu și strada Horea, din municipiul Turda.

Coliziunea s-ar fi produs între o mașină condusă de o tânără de 19 ani, din Turda, care se deplasa pe strada Horea, și o mașină condusă de un tânăr de 23 de ani, din județul Mureș, care se deplasa pe strada Dr. Ioan Rațiu. În urma coliziunii, mașina condusă de tânără s-a răsturnat pe partea carosabilă.


Cei doi șoferi au refuzat transportul la o unitate medicală. Testările alcoolscopice au indicat rezultate negative.

CITEȘTE ȘI:

Bărbat, reținut după ce și-a amenințat concubina cu violența în Cluj-Napoca. A încălcat ordinul de protecție

600 de gospodării cu fântâni pline cu motorină, unde s-a răsturnat camionul Armatei! Ce măsuri au luat autoritățile?

abonare newsletter