Actualitate

Se modifică restricțiile de circulație de pe strada Eroilor din Florești

Începând de luni, 18 iulie, se modifică restricțiile de circulație de pe strada Eroilor din comuna Florești, anunță primarul comunei, Bogdan Pivariu.

Începând de luni, 18 iulie, se modifică restricțiile de circulație de pe strada Eroilor din comuna Florești/ Foto: Facebook - Bogdan Pivariu Începând de luni, 18 iulie, se modifică restricțiile de circulație de pe strada Eroilor din comuna Florești/ Foto: Facebook - Bogdan Pivariu

 

Potrivit primarului comunei, se reia traficul rutier pe ambele sensuri pe strada Eroilor, pe ronsonul cuprins între străzile Ioan Rusu și D. Mocanu spre sensul giratoriu din DN din Florești, însă se interzice accesul pietonal având în vedere complexitatea lucrărilor de pe șantierul de modernizare a arterei. 


 

Aceste restricții au intrat în vigoare luni, 18 iulie.


 

„Modificări restricții de circulație pe strada Eroilor! Se reia traficul rutier pe ambele sensuri dar se interzice accesul pietonal! 


Având în vedere evoluția lucrărilor la strada Eroilor, tronsonul cuprins între străzile Ioan Rusu/D. Mocanu spre sensul giratoriu din DN și complexitatea săpăturilor de adâncime necesare pe această porțiune, a fost desființat temporar trotuarul de pe partea dreaptă (sens spre magazin Lidl), pentru a permite din nou traficul auto în ambele sensuri. 

Începând de luni 18 iulie a.c. se reia traficul rutier pe ambele sensuri pe sectorul amintit, pentru reducerea timpilor de parcurgere a acestui tronson, dar SE INTERZICE accesul pietonal pe această zonă.


Pietonii vor avea accesul asigurat prin curtea Primăriei Florești pentru deplasare în siguranță, pe durata lucrărilor.

Măsurile au fost discutate cu specialiștii Poliției rutiere și au drept scop reducerea pe cât posibil a disconfortului în trafic și reducerea timpilor de parcurgere a intersecțiilor la orele de vârf, concomitent cu păstrarea frontului de lucru pentru derularea proiectului de modernizare”, a transmis Bogdan Pivariu.


 

CITEȘTE ȘI:

Primarul Floreștiului, în inspecție pe șantiere. Care este stadiul celor mai importante lucrări din comună?

Încep lucrările pe Eroilor, viitoarea „stradă smart” din Florești. Apar: o bandă auto suplimentară, piste de biciclete și trotuare

Lucrări pe strada Eroilor din Florești! Se aplică restricții de circulație, începând de luni

Ultimele Stiri
abonare newsletter