Actualitate

Început de săptămână cald la Cluj-Napoca! VEZI prognoza meteo pe următoarele zile

Vremea se încălzește la Cluj. Meteorologii anunță temperaturi de 34 de grade Celsius și șanse de ploaie aproape inexistente în această săptămână.

Maximele vor ajunge la 34 de grade Celsius/ Foto: Monitorul de Cluj Maximele vor ajunge la 34 de grade Celsius/ Foto: Monitorul de Cluj

 

Săptămâna aceasta începe cu vreme bună, la Cluj-Napoca.


 

Potrivit AccuWeather.com, maximele din această săptămână nu vor coborî sub 30 de grade Celsius.


Luni, 18 iulie, temperaturile maxime vor ajunge la 27 de grade Celsius. Soarele va străluci cu putere pe tot parcursul zilei, iar șansele de ploaie vor fi de doar 1%. Pe timpul nopții sunt așteptate 11 grade Celsius.

Pentru ziua de marți sunt așteptate 30 de grade Celsius și un cer însorit. Șansele de ploaie rămân la fel de reduse ca în ziua precedentă și vor fi așteptate pe timpul nopții 13 grade Celsius.


Miercuri, vremea devine și mai caldă, cu 1% șanse de ploaie și cu cer senin. Maximele cresc la 32 de grade Celsius, iar minele vor coborî la 15 grade.

Joi, 21 iulie, vremea va deveni caniculară în Cluj-Napoca, iar maximele vor ajunge la 34 de grade. Chiar dacă vremea se îmbunătățește, vântul va sufla cu putere (39 km/h).


Vineri vremea rămâne la fel de caldă ca în ziua precedentă.

Pentru începutul de weekend meteorologii anunță șanse de ploaie aproape inexistente. Maxima zilei va fi de 34 grade Celsius, iar minima de 17 grade.


Nici duminică nu scăpăm de caniculă. Maximele vor rămâne în jurul valorii de 34 de grade Celsius, iar cerul va fi însorit. Șansele de ploaie vor fi de 1%, iar vântul va sufla cu putere (37 km/h).

 

CITEȘTE ȘI:

Valul de aer tropical ajunge în România! Urmează zile cu 40 de grade Celsius la umbră

Un nou val de CANICULĂ lovește Europa! La Cluj vor fi până la 37 de grade

Ultimele Stiri
abonare newsletter