Actualitate

Incendiu într-un bloc de pe strada Louis Pasteur! O bucătărie a luat foc. VIDEO

Un incendiu a izbucnit la un apartament dintr-un bloc de locuințe de pe strada Louis Pasteur din Cluj-Napoca.

Până la sosirea pompierilor mai mulți locatari s-au autoevacuat/ Foto: Captură ecran video Până la sosirea pompierilor mai mulți locatari s-au autoevacuat/ Foto: Captură ecran video

 

UPDATE ORA 13:20


 

Până la sosirea pompierilor mai mulți locatari s-au autoevacuat.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit pentru stingerea flăcărilor care au cuprins mai multe obiecte de mobilier dintr-o cameră a unui apartament, situat la etajul 1 al unui bloc de locuințe de pe strada Luis Pasteur din municipiul Cluj-Napoca.


La fața locului au fost dislocate o autospecială, o autoscară și un echipaj SMURD. Casa scării a fost inundată cu fum, iar mai mulți locatari s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție. Trei persoane au fost evacuate de la ultimul etaj al blocului cu ajutorul autoscării pompierilor.
Echipajul SMURD a consultat trei persoane care prezentau afecțiuni ușoare, fără a fi transportate la spital”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Știrea inițială


Flăcările au cuprins mobilierul bucătăriei.

Pompierii intervin acum pentru stingerea flăcărilor.


„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente pentru stingerea flăcărilor care au cuprins câteva obiecte de mobilier dintr-o bucătărie a unui apartament situat într-un bloc de locuințe pe strada Louis Pasteur din municipiul Cluj-Napoca.

Până în acest moment nu sunt persoane care să solicite consult medical și nu este pericol de extindere a flăcărilor”, a transmis ISU Cluj.

Sursă video: ISU Cluj

CITEȘTE ȘI:

Incident TERIBIL la metrou, în Capitală. O femeie A MURIT după ce a căzut pe șine

Câine rămas blocat în lesă în afara balconului, salvat de pompieri - VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter