Național

Incident TERIBIL la metrou, în Capitală. O femeie A MURIT după ce a căzut pe șine

O femeie a murit duminică după ce a fost lovită de metrou, în București. Conform primelor informații, este posibil să fie vorba de o tentativă de sinucidere.

O femeie A MURIT după ce a căzut pe șinele metroului. FOTO: Depositphotos.com O femeie A MURIT după ce a căzut pe șinele metroului. FOTO: Depositphotos.com

 

 


O femeie de 59 de ani și-a pierdut viața după ce a căzut pe linia de metrou. Metrorex a anunțat a închis stația de metrou de la Piața Victoriei 1 și că a oprit circulația trenurilor, după ce o femeie a căzut pe șine. Conform primelor informații, este posibil să fie vorba de o tentativă de sinucidere. Începând cu ora 16:15, circulația a revenit la normal, a anunțat Metrorex.

 


Deși s-a încercat resuscitarea ei, femeia a murit. 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Circulația trenurilor de metrou a revenit la normal între stațiile Pipera și Aviatorilor, unde s-a circulat duminică în sistem pendulă, după incident. 


La fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD și Detașamentul Special de Salvatori. Pompierii au întrerupt curentul electric la nivelul șinelor pentru a o scoate pe femeia de 59 de ani.

„Intervenim pentru salvarea unei persoane aflate sub garnitura de metrou la stația Piața Victoriei. După întreruperea curentului electric la nivelul șinelor, echipele de salvatori au extras o victimă, 59 ani, aflată în stare de inconștiență. În acest moment, echipajele SMURD îi acordă primul ajutor. Traficul este restricționat în totalitate pe ambele sensuri, respectiv Berceni și Pipera”, au transmis reprezentanții ISU București.


FOTO: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Câine rămas blocat în lesă în afara balconului, salvat de pompieri - VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter