Actualitate

Minor de 15 ani, DISPĂRUT în lacul Laguna Albastră din județul Cluj

Un adolescent de 15 ani este căutat de pompierii clujeni după ce acesta ar fi dispărut în apele lacului Laguna Albastră de lângă Aghireșu, județul Cluj.

Un adolescent de 15 ani este căutat de pompierii clujeni după ce acesta ar fi dispărut în apele lacului Laguna Albastră de lângă Aghireșu/ Foto: Arhivă Monitorul de Cluj Un adolescent de 15 ani este căutat de pompierii clujeni după ce acesta ar fi dispărut în apele lacului Laguna Albastră de lângă Aghireșu/ Foto: Arhivă Monitorul de Cluj

 

ISU Cluj a anunțat în urmă cu puțin timp pe pagina lor de Twitter că o persoană este în pericol de înec în lacul Laguna Albastră de lângă Aghireșu, județul Cluj.


 

Potrivit reprezentațiilor Inspectoratului de Situații de Urgență Cluj, la fața locului se află un echipaj de prim ajutor și un echipaj de intervenție în situații de urgență, iar pe drum este un echipaj cu barcă de salvare.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


„Referitor la situația de urgență din Aghireșu -Laguna Albastra : Din primele informații este vorba despre un băiat de 15 ani. La fața locului sunt: un echipaj de prim ajutor și un echipaj de intervenție în situații de urgență. Se deplasează încă un echipaj cu barca de salvare”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

 


Revenim cu detalii

CITEȘTE ȘI:

Adolescentul dispărut în apele Someşului Mic a fost găsit MORT

Un bărbat a murit înecat în Someș, la Bonțida. Medicii nu l-au mai putut salva

abonare newsletter