Actualitate

În sfârșit! Aplicația de bilete a CTP Cluj nu mai încasează bani de „Vinerea Verde”, ziua în care transportul e gratuit

Abia la un an de la startul campaniei „Vinerea Verde”, aplicația de bilete a CTP Cluj dă eroare la achiziționare și anunță gratuitatea transportului în comun.

Aplicația de bilete a CTP Cluj nu mai încasează bani de „Vinerea Verde”, ziua în care transportul e gratuit / Foto: Adriana Cristian Aplicația de bilete a CTP Cluj nu mai încasează bani de „Vinerea Verde”, ziua în care transportul e gratuit / Foto: Adriana Cristian

 

 


Consilierul local USR, Adriana Cristian, a anunțat că, în sfârșit, aplicația de bilete a CTP Cluj nu mai încasează bani când clujenii vor să achiziționeze bilete în zilele de vineri.

La un an de la startul campaniei „Vinerea Verde” pe aplicație arată o eroare la achiziționarea biletelor și anunță gratuitatea:


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 


„Vinerea verde: După multe insistențe, în sfârșit, apare o eroare la plata biletului și un mesaj ce anunță gratuitatea datorată proiectului Vinerea Verde. Cu pași mici, înainte...”, anunță consilierul local Adriana Cristian.

Totuși, la aparatele din autobuze încă se încasează bani în zilele de vineri când clujenii vor să își ia un bilet. Situația este aceeași și când cineva vrea să își cumpere bilet prin SMS.

CITEȘTE ȘI:

Autobuzele cu traseu și în afara municipiului Cluj-Napoca NU au transport gratuit de Vinerea Verde

Povești din autobuz. „Vinerea Verde” încă nu i-a convins pe clujeni. Biletele, în continuare cumpărate

Ultimele Stiri
abonare newsletter