Actualitate

Accident pe strada Avram Iancu din Cluj-Napoca! Un motociclist a fost transportat la spital de urgență

Un accident rutier a avut loc pe strada Avram Iancu din Cluj-Napoca. În urma impactului, un motociclist a avut nevoie de îngrijri medicale de specialitate.

Accident pe strada Avram Iancu din Cluj-Napoca / Foto: arhivă Accident pe strada Avram Iancu din Cluj-Napoca / Foto: arhivă

 

 


Victima este un bărbat de aproximativ 30 de ani care a fost transportat la spital în urma impactului.

 


Din fericire, la prima evaluare pare că bărbatul are afecțiuni ușoare:

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„La evenimentul respectiv a intervenit un echipaj SMURD, care a acordat primul ajutor calificat unui bărbat în vârstă de cca 30 de ani. Acesta prezenta afecțiuni ușoare, la prima evaluare, și a fost transportat la spital pentru investigații de specialitate”, a transmis ISU Cluj.


____________________

UPDATE: Accident între o mașină și o motocicletă


„La data de 7 iulie a.c., în jurul orei 15.20, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs pe strada Avram Iancu din Cluj-Napoca.

Din primele informații, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa cu autoturismul înspre Piața Timotei Cipariu, nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzilor de circulație, acroșând o motocicletă condusă de un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Cluj-Napoca.

În urma impactului, conducătorul motocicletei a necesitat îngrijiri de specialitate, fiind transportat la o unitate medicală. Testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

O camionetă cu termopane a luat FOC în Dej! Flăcările au fost stinse numai dupa 3 ore. VIDEO

Clujean, condamnat pentru lipsire de libertate! S-a certat cu iubita și a închis-o în casă 8 ore

abonare newsletter