Actualitate

Clujean, condamnat pentru lipsire de libertate! S-a certat cu iubita și a închis-o în casă 8 ore

Un clujean a fost condamnat pentru lipsire de libertate după ce și-a închis iubita în apartament timp de 8 ore împreună cu fiica ei de 2 ani.

Clujean, condamnat pentru lipsire de libertate / Foto: pixabay.com Clujean, condamnat pentru lipsire de libertate / Foto: pixabay.com

 

 


Un bărbat din Cluj a fost condamnat la închisoare pentru că și-a închis concubina în casă și a lăsat-o acolo alături de fiica ei de 2 ani timp de 8 ore, scrie clujust.ro.

 


Clujeanul are de executat o pedeapsă rezultantă de 6 ani, 5 luni și 10 zile de închisoare, fiindcă este recidivist.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„În continuare, s-a aplicat tratamentul sancționator al recidivei postcondamnatorii și s-a adăugat pedeapsa rezultantă de 4 ani 4 luni de închisoare stabilită prin prezenta sentință la pedeapsa rezultantă parțială aplicată inculpatului (...) pentru faptele din 35.05.2019, de 2 ani 1 lună și 10 zile de închisoare, urmând ca inculpatul să execute în final o pedeapsă rezultantă de 6 ani 5 luni 10 zile de închisoare”, se arată în decizia definitivă, conform sursei citate.


Citește întreg articolul pe clujust.ro.

CITEȘTE ȘI:

Un clujean, amendat pentru nepurtarea măștii în Piața Unirii, a câștigat în instanță. „Nu era obișnuit” să o poarte pe stradă

O femeie din Cluj-Napoca a fost condamnată pentru că a scos aproape 200 mii de lei de pe cardul soacrei

Ultimele Stiri
abonare newsletter