Actualitate

O tânără a pornit pe urmele hoțului care i-a furat telefonul de pe masă în Piața Muzeului

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au dispus reținerea unui tânăr pentru comiterea unui furt de telefon mobil.

O tânără a pornit pe urmele hoțului care i-a furat telefonul de pe masă în Piața Muzeului O tânără a pornit pe urmele hoțului care i-a furat telefonul de pe masă în Piața Muzeului

„În fapt, la data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 21:00, am fost sesizați cu privire la faptul că, unei tinere, care se afla într-un local public din Piața Muzeului, i-a fost sustras telefonul mobil de pe masă. Concomitent cu anunțarea poliției, persoana vătămată împreună cu alte persoane au pornit în urmărirea autorului, reușind prinderea acestuia în parcul I.L. Caragiale, din Cluj-Napoca”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Cluj.

Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit identitatea bărbatului, constatând că este vorba despre un tânăr de 26 de ani, din Cluj-Napoca. Telefonul sustras a fost recuperat. În continuare se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Ultimele Stiri
abonare newsletter