Actualitate

COD PORTOCALIU de vijelii puternice și ploi în Cluj, sâmbătă! Vor fi rafale de peste 70 km/h și grindină

Meteorologii au emis un cod portocaliu de vijelii puternice și ploi abundente în mai multe județe din România, sâmbătă, între care și Cluj.

Avertizare de cod portocaliu de vijelii puternice și ploi abundente / Foto: ANM Avertizare de cod portocaliu de vijelii puternice și ploi abundente / Foto: ANM

 

 


Fenomenele vizate sunt: instabilitate atmosferică accentuată, vijelii puternice, ploi abundente, grindină.

 


Avertizarea de cod portocaliu emisă de meteorologii ANM (Administrației Naționale de Meteorologie) este valabilă pentru ziua de sâmbătă, 2 iulie, începând cu ora 12:00 și până la ora 22:00.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„În zonele de munte, în Maramureș, Transilvania, Oltenia, nord-vestul Munteniei și local în Moldova, iar spre seară și în Crișana vor fi vijelii puternice, cu rafale de peste 70...80 km/h, averse torențiale, frecvente descărcări electrice și grindină.


În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși local 35...40 și izolat 50...60 l/mp”, a transmis Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

CITEȘTE ȘI:

Meteorologii anunță 7 zile cu ploaie, la Cluj! Temperaturile rămân ridicate. Vezi prognoza meteo

Oază de relaxare printre lanurile de lavandă din Bonțida. Ajungi la răsăritul soarelui și pleci la răsăritul stelelor. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter