Actualitate

Campanie de colectare a deșeurilor voluminoase în Cluj-Napoca. Unde poți duce gratis mobila veche?

Campania de colectare a deșeurilor voluminoase continuă până la finalul lunii septembrie în Cluj-Napoca. Află unde și între ce ore poți duce mobila veche pentru a te debarasa de ea.

Campanie de colectare a deșeurilor voluminoase în Cluj-Napoca / Foto: colectaredeseuri.ro

 

 


În municipiul Cluj Napoca, campania de colectare a deșeurilor voluminoase de la populație va continua în perioada 1 iulie – 27 sepembrie 2022, inclusiv.

 


În această perioadă persoanele fizice vor putea să predea gratuit deșeurile de mobilier, covoare, saltele, obiecte mari de folosinţă îndelungată în punctele de colectare aferente sectorului în care sunt arondate serviciului de salubrizare menajeră.

Între deșeuri voluminoase nu se încadrează deșeurile de construcții și deşeurile de echipamente electrice şi electronice.


Locațiile și programul de colectare:

  •  Str Tăietura Turcului, pe platoul situat înainte de str. Vântului: Joi în intervalul orar 9-17
  •  Str. Gh. Dima, la intersecție cu str. L. Pasteur: Marți în intervalul orar 9-17
  •  Str. Unirii, la capătul liniei troleibuz, în apropierea stației de biciclete Cluj Bike: Luni în intervalul orar 9-17
  •  Str. Anton Pann, la intersecție cu str. Mărășești: Miercuri în intervalul orar 9-17

În aceste locații, operatorul de salubritate va asigura o autoutilitară în care se vor colecta deșeurile voluminoase, în ziua de colectare și intervalul orar stabilit.

CITEȘTE ȘI:

Cluj-Napoca, locul 2 pe țară la transport public, dar are dificultăți în gestionarea deșeurilor. La capitolul educație se află la coada clasamentului

Gunoaie neridicate? Până se dezmeticește CJ, multe contracte de salubritate expiră și nu pot fi prelungite. Inclusiv în Cluj-Napoca

Lovitură pentru primari. Consiliul Județean Cluj le cere să găsească firme care să le ridice gunoaiele. Boc se așteaptă „la ce e mai rău”

Ultimele Stiri
abonare newsletter