Actualitate

Tânăr din Cluj-Napoca, cercetat pentru evadare după ce a plecat din arestul la domiciliu

Un tânăr de 18 ani din municipiul Cluj-Napoca care era arestat la domiciliu a fost de negăsit de către polițiștii clujeni.

Tânărul a fost identificat la scurt timp după ce nu a fost găsit de polițiști acasă/ Foto: IPJ Cluj Tânărul a fost identificat la scurt timp după ce nu a fost găsit de polițiști acasă/ Foto: IPJ Cluj

 

Tânărul a fost identificat la scurt timp după ce nu a fost găsit de polițiști acasă.


 

În acest moment tânărul este cercetat pentru evadare.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


„Azi 30 iunie a.c., în jurul orei 09.00, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au efectuat verificări la o adresă de pe Calea Dezmirului, din Cluj-Napoca, cu privire la un tânăr de 18 ani, pe numele căruia a fost dispusă măsura arestului la domiciliu. 

În urma verificărilor s-a constatat faptul că acesta nu a respectat măsura impusă de magistrații Judecătoriei Cluj-Napoca, fiind demarate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare.


Ca urmare a activităților investigativ-operative, tânărul a fost identificat în scurt timp pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Activitățile de cercetare penală sunt continuate sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


 

 

CITEȘTE ȘI:

Un tânăr de 25 de ani a fugit de la psihiatrie din Cluj-Napoca. Bărbatul, căutat de poliție

Șoferul din Turda urmărit cu focuri de armă de polițiști era DROGAT. A fost arestat la domiciliu

Ultimele Stiri
abonare newsletter