Actualitate

Consumatori de droguri din Cluj-Napoca, prinși de jandarmi pe Cetățuie și pe o stradă din oraș

Trei persoane aflate pe Cetățuie, respectiv pe strada Ion Luca Caragiale, au fost prinse cu droguri de jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

Trei persoane aflate pe Cetățuie, respectiv pe strada Ion Luca Caragiale au fost prinse cu droguri de jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca/ Foto: Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj

 

Luni, 27 iunie, în intervalul orar 15:00-19:00, jandarmii aflați în misiune de patrulare pe raza municipiului Cluj-Napoca, au observat în parcul Cetățuia două persoane și pe strada Ion Luca Caragiale o persoană care la vederea forțelor de ordine au manifestat un comportament suspect. 


 

„În urma controlului corporal preventiv s-au identificat asupra acestora substanțe  susceptibile a fi deținute la deținere. 


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Bunurile găsite împreună cu procesul-verbal de constatare au fost predate DIICOT Cluj în vederea continuării cercetărilor prealabile. 

Reamintim cetățenilor ca efectivele din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca desfășoară activități zilnice de prevenire și combatere a consumului/traficului de substanțe interzise”,  au transmis aceștia.


 

CITEȘTE ȘI:

Droguri în Făget? Ce au descoperit jandarmii

Ultimele Stiri
abonare newsletter