Actualitate

Mașină RĂSTURNATĂ pe Drumul Sfântul Ioan din Cluj-Napoca. O tânără a fost rănită. FOTO

Un accident rutier a avut loc luni seara pe Drumul Sfântul Ioan din municipiul Cluj-Napoca. O tânără a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat.

Potrivit pompierilor, apelul de urgență a venit în jurul orei 21:30/ Foto: Facebook - INFO TRAFIC jud. Cluj/Cristian Bere Potrivit pompierilor, apelul de urgență a venit în jurul orei 21:30/ Foto: Facebook - INFO TRAFIC jud. Cluj/Cristian Bere

 

Potrivit pompierilor, apelul de urgență a venit în jurul orei 21:30.


 

Tânăra de 24 de ani a fost consultată de echipajul SMURD sosit la locul accidentului, iar din fericire, nu a fost transportată la spital.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut pe Drumul Sfântul Ioan din Cluj-Napoca. Apelul de urgență a venit în jurul orei 21:30, iar pentru misiune au fost mobilizate o autospecială și un echipaj de terapie intensivă mobilă. Pompierii au găsit la fața locului un autoturism răsturnat, însă din fericire nu au existat persoane încarcerate. O tânără de 24 de ani a fost consultată de echipajul SMURD, fără a fi transportată la spital. Ulterior, pompierii au asigurat și măsurile PSI”, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

 

CITEȘTE ȘI:

Mașină răsturnată în Cluj-Napoca! Trei tineri de 20 de ani, transportați de urgență la spital. FOTO

ACCIDENT între trei mașini și o motocicletă, în Gherla. Un bărbat a fost transportat la spital

abonare newsletter