Actualitate

Tentativă de evadare la Penitenciarul Gherla. Cum a încercat un deținut să fugă din închisoare pentru a doua oară

Un deținut la Penitenciarul Gherla a încercat sâmbătă, pentru a doua oară, să evadeze. Și de această dată tentativa a fost fără succes pentru bărbat.

Tentativă de evadare la Penitenciarul Gherla / Foto: depositphotos.com Tentativă de evadare la Penitenciarul Gherla / Foto: depositphotos.com

 

 


Când deținuții au fost scoși la „activități de plimbare”, un bărbat în vârstă de 37 de ani a încercat să evadeze din închisoare. El a fugit din cadrul secției de deținere spre postul de control numărul 1, relatează gherlainfo.ro.

 


Angajații penitenciarului l-au urmărit pe bărbat și l-au capturat în filtrul auto din postul de control, mai scrie sursa citată.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

Deținutul respectiv nu este la prima încercare. În urmă cu aproximativ o săptămână bărbatul a încercat să se facă dispărut.


El se afla în sectorul de acordare a vizitelor și pachetelor, loc pe care l-a părăsit, iar mai târziu a fost găsit în hala unei foste fabrici din penitenciar.

La prima tentativă de evadare bărbatul a fost sancționat disciplinar, iar la cea de-a doua i s-a întocmit un raport de incident. De asemenea, judecătorul de supraveghere a privării de libertate a fost informat despre tentativa sa, la fel și Parchetul de pe lângă Judecătoria Gherla.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Percheziție în Penitenciarul Gherla și alte penitenciare din țară, într-un dosar de trafic de droguri

Un deținut de la Penitenciarul Gherla a ajuns la SPITAL. Care a fost motivul?

Ultimele Stiri
abonare newsletter