Actualitate

Raliuri pe Drumul Sfântul Ioan! 5 șoferi vitezomani, prinși de polițiști cu viteze de peste 100 km/h

Cinci șoferi vitezomani au fost prinși joi de polițiști în timp ce conduceau cu viteze de peste 100 km/h pe Drumul Sfântul Ioan din Cluj-Napoca.

Raliuri pe Drumul Sfântul Ioan / Foto: Google Maps

 

 


Unul dintre cei cinci a condus chiar cu 129 km/h, viteză care este permisă doar pe autostradă.

 


Toți cei cinci șoferi au primit amenzi usturătoare și au rămas fără permis de conducere după raliurile pe care le-au făcut pe Drumul Sfântul Ioan din municipiu:

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„La data de 23 iunie a.c., poliţiştii  din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au organizat şi desfăşurat activități pentru prevenirea principalelor cauze generatoare a accidentelor rutiere și asigurarea unui climat rutier sigur.


În jurul orei 15.20, un conducător auto a fost înregistrat cu aparatul radar pe strada Drumul Sfântul Ioan, în timp ce rula cu autoturismul având viteza de 109 km/h. Ulterior, în jurul orei 15.55, un alt conducător auto a fost înregistrat pe aceeași stradă, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 114 km/h. Cei doi conducători auto au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 1305 lei, fiindu-le totodată suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioada de 90 de zile.

În jurul orei 16.30, aparatul radar a înregistrat viteza de 129 de km/h a unui autoturism condus de un bărbat pe același tronson de drum, acestuia fiindu-i suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile și aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 1305 lei.


Alți doi conducători auto care se deplasau cu autoturismele pe strada Drumul Sfântul Ioan au fost sancționați contravențional cu amenzi de 1305 lei și suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile, fiind susprinși cu aparatul radar circulând cu viteza de 102 km/h, respectiv 118 km/h”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Șofer, prins de radar cu 142 km/h pe strada Traian Vuia. Vitezomanul a rămas fără permis și s-a ales cu amendă

Raliuri pe drumurile din Cluj-Napoca! O șoferiță, prinsă de polițiști cu 108 km/h pe Observatorului

Ultimele Stiri
abonare newsletter