Actualitate

Șofer, prins de polițiști în timp ce conducea BEAT pe Bulevardul 1 Decembrie din Cluj-Napoca

Un șofer beat a fost prins de polițiști în timp ce circula cu mașina pe Bulevardul 1 Decembrie din Cluj-Napoca. Un alt bărbat a fost prins fără permis.

Șofer, prins de polițiști în timp ce conducea BEAT pe Bulevardul 1 Decembrie / Foto: depositphotos.com Șofer, prins de polițiști în timp ce conducea BEAT pe Bulevardul 1 Decembrie / Foto: depositphotos.com

 

 


Bărbatul avea o alcoolemie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea monstrelor de sânge.

 


Fapta a avut loc miercuri, în jurui orei 18:30:

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„La data de 22 iunie a.c., în jurul orei 18.30, un conducător auto în vârstă de 42 de ani, din județul Maramureș, a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier Cluj, în timp ce se afla sub inflența băuturilor alcoolice. Oprit de polițiști pe B-dul 1 Decembrie 1918 din Cluj-Napoca și testat cu aparatul etilotest, acestuia i-a rezultat o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Bărbatul a fost condus la unitatea medicală pentru prelevarea mostrelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a transmis IPJ Cluj.

Bărbat, prins când conducea fără permis

În aceeași zi, un alt bărbat a fost prins de polițiști în timp ce conducea o mașină în Dej, deși nu avea permis de conducere:


„La data de 22 iunie a.c., în jurul orei 10.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Dej au oprit pentru verificări un autoturism condus pe strada Dumbrava Roșie, de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Mintiu Gherlii, care avea suspendat dreptul de a conduce.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a mai transmis IPJ - Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Șofer de 51 de ani, prins mort de beat la volan în Piața Gării. Ce alcoolemie avea bărbatul?

Bărbat reținut de polițiști după ce a condus haotic pe Bulevardul Nicolae Titulescu. Șoferul era mort de beat

Ultimele Stiri
abonare newsletter